неделя, 5 юли 2009 г.

Кво стаа :)

4 коментара:

  1. Браво бе:)! Много хубава идея за тоя шкаф. Виждала съм я още на 1 място, но твоята по кефи - и като име, и изобщо.

    ОтговорИзтриване
  2. Малко трудно се зарежда заради медията отстрани и заради мойто РС, обаче исках да кажа още нещо. Имам си и аз 1 виждане за анонимността: няма анонимност, по-голяма от оная на човека, дето използва себе си за маска. Не си ли дадеш воля да си онзи, който си, значи ...просто не си онзи, с чието име се представяш. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Хей, чак сега виждам, че си коментирала тук, не съм очаквал да има коментари, извинявай за закъснението :)))
    Този шкаф го направих, защото преди изборите исках да направя препратки към текстове на укази и постановления, които имат значение за изборите, но не ми се искаше самите текстове да са в блога ми, само препратки. После пък сложих тук тази "медия :)" отстрани, преди беше в блога ми :) Нещо като помощен блог :)
    А това за анонимен - стана случайно, на майтап, но после установих някаква смазваща офанзива към самата анонимност в интернет, бях шокиран, изглеждаше ми сякаш се превземат територии, излиза, че да излезеш от анонимност не е въпрос на избор и акт на себеизразяване, който носи радост, а е превърнато в задължение, което е наложено от някакви измислени правила в интернет общуването, които според мен са наложени произволно от някои тъпи копелета, които обичат просто да влияят.
    Иначе съм съгласен с твойто виждане за анонимността - много по-анонимни са някои хора, които се представят с имената си, отколкото други, които застават зад някакъв псевдоним примерно :))

    ОтговорИзтриване
  4. :)))) лелеееее... наистина е трудно това с неймовете. особено е смешно да попаднеш на себе си в някаква по-стара версия. пък ако ги събереш достатъчно, вече и не ти остават и много опции за псевдоним.

    ОтговорИзтриване