сряда, 1 юли 2009 г.

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 142 ОТ 5 ЮНИ 2009 Г. ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ ПО ПОДГОТОВКАТА И ПРОИЗВЕЖДАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА 5 ЮЛИ 2009 Г.

Обн. ДВ. бр.45 от 16 Юни 2009г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:

Чл. 1. Утвърждава разходите по подготовката и произвеждането на изборите за народни представители на 5 юли 2009 г. на обща сума 16 489 000 лв., разпределени съгласно приложението.
Чл. 2. Средствата по чл. 1 да се осигурят за сметка на централния бюджет за 2009 г.
Чл. 3. Министърът на финансите на основание чл. 34 от Закона за устройството на държавния бюджет да извърши налагащите се промени по централния бюджет и по бюджетите на съответните първостепенни разпоредители с бюджетни кредити за 2009 г.
Чл. 4. В рамките на утвърдените по т. 1 от приложението средства могат да се извършват компенсирани промени по предложение на министъра на държавната администрация и административната реформа.
Чл. 5. Първостепенните разпоредители с бюджетни кредити, включително Българската национална телевизия и Българското национално радио, както и Българската телеграфна агенция до 30 септември 2009 г. да представят на министъра на финансите и на министъра на държавната администрация и административната реформа отчет за изразходваните средства.
Чл. 6. Неусвоените средства да се възстановят в централния бюджет. Министърът на финансите да извърши съответните корекции по бюджетите на първостепенните разпоредители с бюджетни кредити.

Заключителни разпоредби

Параграф единствен.

Постановлението се приема на основание чл. 7, ал. 3 от Закона за избиране на народни представители и чл. 28, ал. 1 от Закона за устройството на държавния бюджет.

Приложение към чл. 1

План-сметка за разходите по подготовката и произвеждането на изборите за народни представители на 5 юли 2009 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар